Qui se cache derrière les Pépites de Mya

Wie zit er achter de Pépites de Mya

Als je langskomt, wil je weten wie er achter deze boetiek met zijn gevarieerde pareltjes zit. Dus maak het jezelf gemakkelijk, steek een beetje fondant aan om te ontspannen, en bereid je voor om dit kleine verhaal te lezen, zodat je iets meer kunt ontdekken over wie ik ben! 

Een jonge ambachtsman die altijd gepassioneerd is geweest door parfums, dat is een korte zin om snel samen te vatten wie ik ben. Ik ontdekte mijn passie voor het maken van kaarsen dankzij een uitzonderlijke vrouw die haar knowhow aan mij doorgaf. Toen besloot ik het avontuur aan te gaan en mijn eigen producten te maken. Ik besloot toen de beste grondstoffen te gebruiken en werkte samen met meesterparfumeurs uit Grasse, de bakermat van de parfumerie.

Maar in werkelijkheid werd deze keuze geïnspireerd door mijn vader, die mij als klein meisje kennis liet maken met deze prachtige stad met zijn uitzonderlijke geuren. Door samen te werken met meesterparfumeurs uit Grasse, wil ik u een uniek reukmoment bieden met behoud van de Franse knowhow. Mijn doel is om je mee te nemen op reis en je deelt mijn passie zoveel mogelijk dankzij nauwgezet werk en een verpakking die je leuk zult vinden.

Na verloop van tijd begon ik naam te maken in de ambachtelijke wereld. Mensen om mij heen waardeerden mijn producten en mijn passie voor parfum. Ik kreeg veel aanmoediging van mijn familie en vrienden, die mij ertoe aanzetten nog verder te gaan. Dankzij hun steun heb ik alles kunnen bouwen wat Mya's nuggets maakt tot wat het nu is.

Tegenwoordig worden mijn producten erkend vanwege hun kwaliteit, hun unieke geur en hun creativiteit. Ik heb mijn online winkel gecreëerd zodat mijn klanten mijn producten overal in Frankrijk kunnen bestellen. 

Ik ben er trots op om mijn passie voor parfum met u te delen en om de Franse knowhow te laten bloeien. Ik ben toegewijd aan het combineren van ecologisch verantwoorde producten met kwaliteit die u niet onverschillig laat, zodat u uitzonderlijke reukmomenten kunt ervaren.

 

 

Terug naar blog